ZARAZIO SE, PA OTKRIO SIMPTOME: “Evo kako je sve počelo” – SuperCarobniSvijet

ZARAZIO SE, PA OTKRIO SIMPTOME: “Evo kako je sve počelo”

Shvatio sam! Ljudi ovo ne ignoriraju! Ja sam vrlo zdrav dijabetičar. Imam dijabetes tipa 1. Tijelo mi se dobro bori, ali jednostavno me otpuhuje. Dakle, nemojte biti budala. Ostanite kod kuće – napisao je jedan korisnik Twittera po imenu Justin, koji se fotografirao bolničkom maskom.

U dugom nizu na Twitteru objasnio je kako se osjećao kada je osjetio prve simptome:

  • 4. ožujka osjetio sam glavobolju i laganu bol u plućima. Disanje mi je postajalo sve teže, ali mislila sam da zbog vremenskih prilika sve cvjeta, mora da je neka alergija. Prošli petak otišao sam u ambulantu jer su me pluća bolela i jedva sam disao, mislio sam da ću umrijeti – napisao je Justin i nastavio opisivati ​​svoj užas:

  • Dali su mi lijekove protiv gripe, udisali su me i pustili kući da kažu da ću se vratiti ako nisam dobro. I vraćam se. Dah mi je kratak, pluća me strašno boli. Glavobolja je toliko jaka da bi mogla uništiti medvjeda. Ovo nije gripa, nije ni srčani udar, ova bol u plućima je puno jača. Na primjer, kao kad prvi put udahnete vrlo hladan zrak sa zagrijanim plućima. Recimo da je slično – objasnio je Justin i ponovio:

  • Ovo nije gripa. Gripa je druga stvar. Osjeća se toliko različito od gripe. Jednostavno imam bolove u plućima i glavobolju. Drugi imaju različite simptome ovisno o tome koliko se tijelo bori, zdravlje, pušenje, starost.
Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *