Pratili Su Kretanje Korona Virusa I Otkrili Nešto Zastrašujuće – Evo Šta Će Nam Se Desiti Za NEKOLIKO SEDMICA, Nismo Imali Pojma – SuperCarobniSvijet

Pratili Su Kretanje Korona Virusa I Otkrili Nešto Zastrašujuće – Evo Šta Će Nam Se Desiti Za NEKOLIKO SEDMICA, Nismo Imali Pojma

Neki od današnjih najboljih stručnjaka, koji svakodnevno prate razvoj virusa corone, predviđali su da će veliki dio Europe sljedeći tjedan imati velikih problema s naglim porastom broja slučajeva i da će se uskoro moći naći u situaciji kao što je sada Italija. Matematički modeli koje su epodemiolozi razvili kako bi nadzirali virus pokazali su oštar zarazni put u Njemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji, dok je Španjolska, koja je u petak proglasila vanredno stanje, pokazala velik eksponencijalni rast, rekli su stručnjaci.

Istraživač s Instituta Robert Koch, Benjamin Mayer, rekao je da će veliki broj zemalja pokušati slijediti primjer Italije ako se uvode strože mjere. Sjedinjene Države također bi se mogle suočiti sa sličnom sudbinom zbog širokog testiranja, pri čemu jedan model predviđa jedan mogući scenarij u kojem će biti stotine tisuća smrti. Italija je trenutno dva tjedna ispred Britanije i ostatka Europe, rekao je Francois Balux, direktor Instituta za genetiku u Londonu. Irski liječnici upozorili su da Irska kasni 14 dana za Italijom i da bi mogla imati velikih problema, poput Italije.

Profesor Sveučilišta Humbolt iz Berlina, Dirk Brokman, rekao je da bi broj zaraženih ljudi u jednom trenutku mogao biti pogrešan i netočan, a ta je brojka mnogo veća. Ako infekcija nije kontrolirana, postoji dobra vjerojatnost da će se broj zaraženih svakodnevno udvostručiti, a oni mogu, prema statističkim podacima, prenijeti bolest na 2,5 osobe dnevno.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *