NIjemci testirali korona virus na predmetima: Kad su vidjeli ZGROZILI SE: Šta onda radi ljudskim tijelima – SuperCarobniSvijet

NIjemci testirali korona virus na predmetima: Kad su vidjeli ZGROZILI SE: Šta onda radi ljudskim tijelima

U današnje vrijeme vrlo je teško pronaći adekvatno cjepivo protiv virusa corone, što je zapravo samo novija i otpornija verzija virusa covid 17 koji ima gotovo svaki od nas. Iz tog razloga, liječnici su bespomoćni i nemaju tko raditi testove. U potrazi za idealnim rješenjem ovog problema, jedan je laboratorij u Engleskoj ponudio 4.000 dolara svima koji su se osjećali primoranima sudjelovati u 14-dnevnom eksperimentu, gdje bi dobrovoljac bio izoliran od ostatka ljudi i nekoliko puta ubrizgavao blaži oblik sadašnjeg virusa corone. , Bilo je mnogo onih koji su odmah rekli da će proći ovaj eksperiment, međutim, broj prijava bio je ograničen na 24 kandidata.

Dobivali bi samo jedan obrok kroz vrata i nisu imali kontakta s liječnicima. Nalazi bi se stvarali gotovo svakih sat vremena, pokušavajući doći do nekog čudesnog seruma. Iz Engleske odlazimo u Njemačku, gdje je tim njihovih najboljih stručnjaka došao sa pomalo čudnom idejom. Predmeti naručeni putem interneta, posebno iz azijskih zemalja, bili su potencijalni izvori samog virusa. Oba znanstvenika testirala su virus corone na različitim materijalima: platnu, metalu, čeliku i aluminiju, i na kraju su došli do zanimljivih rezultata.

Zaključili su da ovaj virus može trajati do 9 dana na tim materijalima prije nego što bude uništen. Na čeliku i željezu može izdržati pet dana, dok je aluminij najbolji jer na površini korone stoji samo dva sata. Također su otkrili da temperatura igra veliku ulogu u njihovom preživljavanju. Stoga je logično izbjeći površine željeza i čelika u narednom razdoblju. Ili ako ste već stupili u kontakt s njima, odmah dezinficirajte ruke.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *