Trebamo Svi Poslušati Je, Žena Zaražena Korona Virusom Poslala Poruku Cijelom Svijetu, Rekla Samo “Dvije Riječi” – SuperCarobniSvijet

Trebamo Svi Poslušati Je, Žena Zaražena Korona Virusom Poslala Poruku Cijelom Svijetu, Rekla Samo “Dvije Riječi”

Žena u Australiji zarazila se virusom nakon putovanja u Veliku Britaniju.

Bridget Wilkins (29), koja živi u Brisbaneu, opisala je simptome za koje je osjećala da su “poput mlaza”. Iako je naglasila da ne podcjenjuje ozbiljnost virusa corone, nagovarala je na smanjenje histerije, rekavši da ima “bolove u grlu i glavobolju” kao simptom, prenosi News.com.au.

  • Nisam ni znao da imam virus. Putovao sam iz Londona preko Singapura. Ono što bih želio reći svijetu je “Smiri se”. Možda ga netko već ima, a ima i uobičajene simptome, poput grla i osjećaja umora. Mislila sam da se tako osjećam jer sam putovala 30 sati. Još uvijek ih imam, ali ništa više – rekao je Wilkinson, koji je zbog coronavirusa morao propustiti vjenčanje prijatelja.
  • Nije tako zastrašujuće kako izvještavaju pojedine medijske kuće. Puno je histerija oko vijesti o virusu corone. Treba biti, jer je to ozbiljna bolest, posebno za starije i kronične bolesnike. Moramo se smiriti “, rekla je.

Trenutno se nalazi u bolnici u Queenslandu i nada se da će uskoro biti puštena na slobodu.

Rating: 3.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *