Ovaj tata je otišao u bolnicu na porođaj petorki, a potom su mu rekli ljekari kako je njegova djevojka sve vrijeme glumila trudnoću… – SuperCarobniSvijet

Ovaj tata je otišao u bolnicu na porođaj petorki, a potom su mu rekli ljekari kako je njegova djevojka sve vrijeme glumila trudnoću…

TRUDNOĆA JE NEŠTO ŠTO ĆE SIGURNO DA PROMIJENI ŽIVOT NE SAMO MAJCI KOJA ČEKA U STOMAKU BEBU, NEGO I TATI KOJI NESTRPLJIVO ČEKA DA POSTANE RODITELJ. PAUL SERVAT JE MUŠKARAC KOJI JE DAO CIJELOG SEBE U TRUDNOĆI SVOJE SUPRUGE.

Sve vrijeme je bio uz nju, sve vrijeme se nadao kako će on i njegova djevojka Barbara Bienvenue biti savršeni roditelji. Dva mjeseca od njihovog zabavljanja, on je saznao od njen da je ona trudna. Njegovoj sreći nije bilo kraja tada.

Djevojka mu je najprije rekla kako je trudna i kako nosi blizance, a kasnije su se ti blizanci pretvorili u trojke Još više se šokirao kada mu je rekla par dana poslije da su četvorke, a vrhunac je bio kada mu je rekla da je ljekar rekao da nosi petorke. Paul je bio van sebe, radovao se novim članovima.

On je izabrao i imena, a njegovi roditelji su bili presretni jer će postati djed i baka. Pet praznih kreveta je kupio Servat, a ti kreveti su ostali i prazni nakon termina za porod. Veoma je patio zbog gubitka, jer nikada nije držao svoje dijete u ruci.

Kada su odveli Barbaru ljekaru, medicinska sestra ga je odvojila sa strane i rekla da Barbara uopšte nije trudna, da je to fantomska trudnoća, odnosno da ona mora da bude pod psihološkom analizom. To je slomio srce Paulu, nije znao šta ga je snašlo, a na kraju je rekao kako će vratiti sve stvari koje je dobio na poklon od ljudi.

Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *