Stidjela se Islama i odlučila preseliti na hrišćanstvo: Ovako se Maya Berović zvala dok nije promijenila vjeru – SuperCarobniSvijet

Stidjela se Islama i odlučila preseliti na hrišćanstvo: Ovako se Maya Berović zvala dok nije promijenila vjeru

OD POČETKA NJENE KARIJERE SE VODI POLEMIKA KOJE JE VJEROISPOVIJESTI. RADI SE O POPULARNOJ PJEVAČICI MAYI BEROVIĆ ZA KOJU KAŽU DA JE ZBOG IMENA I PREZIME MUSLIMANKA. ODLUČILA JE ONA STAVITI TAČKU NA SVE OVO.

Optuživali su je godinama da ga vara, da ne govori isitnu, mnogi su nagađali do sad šta je istina, a šta ne. Optuživali su je da ne govori pravo ime, a neki govore da je njeno ime Maida, zbog ličnih razloga navodno ne želi da kaže da potiče iz muslimanske porodice.

Odlučila je sve to demantovati, na društvenim mrežama se javila, a kazala je kako nema razloga lagati o tome, njeno pravo ime je Maya. Vjernica je i pravoslavka u duši, a potom je rekla da se udala na grčkom ostrvu Rodos, tačnije u jednoj pravoslavnoj crkvi u tom mjestu. Crkva je omogućila da ostvari sa izabranikom sve što je zamislila.

Nije tako tajno bilo kao što se pričalo o njenom vjenčanju, ništa nije sakrila, nema potrebe da išta sakriva, nema ni potrebu da se eksponira tako javno, odnosno da na sva zvona razglasi kako se udaje.

Maja vodi porijeklo iz Ilijaša, mjesta kod Sarajeva, spada u red najpopularnijih pjevačica, vremenom je i denserka postala, veliki broj hitova je snimila sa Bubom Korelijem i Jalom Bratom.

Ostavljamo vam da čujete i sami šta pjeva u posljednje vrijeme, fizički se promijenila, moglo se vidjeti i po pjesmama, pjeva drugi žanr.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *