Poznata voditeljica izvršila samoubistvo: Pronađena njena zadnja slika, svi plaču – SuperCarobniSvijet

Poznata voditeljica izvršila samoubistvo: Pronađena njena zadnja slika, svi plaču

Postojale su optužbe da je voditeljica obavijestila policiju da želi sebi oduzeti život. Prijateljica pokojne britanske voditeljice Carolyn Flek otkrila je fotografiju za koju se smatra da joj je posljednja. Caroline Flek provela je dan s Valentinom zaljubljena u TV producenticu Moli Grosberg, a potom je svoj život oduzela satima kasnije. „Naš dan zaljubljenih! Ove godine smo kupili kolače i sojino mlijeko “, napisala je Molly pored fotografije svoje pokojne prijateljice.

Britanski mediji javljaju da je voditeljica obavijestila policiju da je nedavno patila od samoubilačkih misli i da je planirala sebi oduzeti život. Bila je na antidepresivima, prestravljena zbog suđenja zbog napada na bivšeg dečka. Iako je tužilaštvo odbacilo mogućnost podizanja optužnice za napad, Carolyn je prije nekoliko dana saznala da je policija podigla tužbu protiv nje. Otkriveno je i da je hitna pomoć stigla u njezin stan samo dan ranije jer su njezine rodbine bile zabrinute za njeno zdravstveno stanje, ali nisu odvezene u bolnicu.

Prijatelji su tvrdili da se jako plaši onoga što bi se mogla pojaviti na sudu zbog napada na njenog bivšeg dečka, Louisa Bartona. Naposljetku, pitanje je je li učinila dovoljno kako bi se pomogla u borbi protiv depresije i napadaja panike, što je na kraju i palo na pamet. Svi bi se sad vratili i pokušali joj pomoći, ali sada je prekasno i nema povratka.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *