Cjenovnik Mace Diskrecije postao hit na internetu: Samo da popijete kafu u njenom društvu trebate izdvojiti 1.500 eura, Evo koje još usluge nudi i po kojoj cijeni – SuperCarobniSvijet

Cjenovnik Mace Diskrecije postao hit na internetu: Samo da popijete kafu u njenom društvu trebate izdvojiti 1.500 eura, Evo koje još usluge nudi i po kojoj cijeni

Macca Diskrecija, poput mnogih današnjih regionalnih zvijezda, slavi se zbog svog izgleda i sudjelovanja u stvarnim programima. Pravo joj je ime Senada Nurkić, a dolazi iz Bosne i Hercegovine. U rijalitiju je postala poznata po svojim javnim istupima i skandalima, a ostala je upamćena po tome što nije bila stranac niti jednom od najstarijih zanata na svijetu. Čini se da je Maca shvatila da se novac može zarađivati ​​na drugi način na internetu, pa je nedavno postala jutarnja žena, a ono što je najbolje od svega je da taj posao uopće ne ide loše.

Njeni videoisječci pokazuju da ima velik broj pregleda, a osim komplimenata koji im prevladavaju pripadnici jačeg spola, postavljaju se i pitanja ima li posebne ponude za svoje vjerne pratitelje. Tako je nedavno na njenom YouTube kanalu potaknula veliku pažnju, a Maca je rekla da je cjenik sastavljen zbog brojnih dnevnih upita koji dolaze u njezinu inbox. Cjenik koji se pojavio na internetu nudi slijedeće razloge: Ako klijent želi da se Maca Diskrecija pojavi s njim u većoj tvrtki ili na javnom mjestu, to će ga koštati 1.500 eura, a novac mora platiti putem Western Uniona.

Postoji i opcija gdje vam Maca može držati društvo tri sata, tako da ako se odlučite za ovu beskontaktnu verziju sastanka, koštat će vas i 1.500 eura. Međutim, na pitanje je li se Maca našalila ili ozbiljna, odgovorila je da je u ozbiljnosti iza oglasa, dodajući da je polovinu dogovorenog iznosa potrebno platiti prije svakog sastanka. Pa, tko voli, molim.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *