U srpskom Selu Rodila Se Beba Fenomen, Pop Pobjeg’o Iz Crkve Kad Je Vidio: EVO Šta Su Našli U Njenim Ustima. Pravi Monstrum – SuperCarobniSvijet

U srpskom Selu Rodila Se Beba Fenomen, Pop Pobjeg’o Iz Crkve Kad Je Vidio: EVO Šta Su Našli U Njenim Ustima. Pravi Monstrum

Zanimljiva priča nam dolazi iz jednog prizrenskog naselja u porodici Krasnići gdje se rodila beba fenomen. Ništa tu ne bi bilo čudno da se ne radi o bebi koja se rodila sa dva zuba.

Nije ovo ništa strašno, ali je ovo slučaj koji se desi jednom od milion slučajeva. I doktori odmah moraju izvaditi ove zube kako bebe ne bi mogle same sebe ozlijediti. Beba se rodila sa dva zuba, a njeni roditelji su odmah uzeli mobilne aparate i napravili niz fotografija, baš kao da se radi o osmom svjetskom čudu.

U nastavku možete da pogledate i sami kako ova beba izgleda, sigurno ćete bez teksta ostati kao što smo i mi.

U Indiji je do sad zabilježen nezapamćen slučaj, kad se beba rodila sa sedam zuba i ona apsolutno drži rekord po tom pitanju. Šta vi mislite o ovakvim situacijama, da li biste vi ovo okarakterisali kao prirodan fenomen ili ipak ne biste?

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *