Svaki Čovjek 72 Sata Prije Nego Što Napusti Ovaj Svijet, Govori Iste Stvari: Ove Rečenice Su Znak Da Ćete Vrlo Brzo Odapeti – SuperCarobniSvijet

Svaki Čovjek 72 Sata Prije Nego Što Napusti Ovaj Svijet, Govori Iste Stvari: Ove Rečenice Su Znak Da Ćete Vrlo Brzo Odapeti

Patricia Pearson je novinarka i autorka knjige Otvaranja vrata raja, a ona je u toj knjizi opisala provedene istrage na temu odlaska na drugi svijet.

I sama je rekla da je ostala bez oca i sestre u devet nedjelja, odmah se toj temi posvetila, imala je želju da istraži šta se dešava sa ljudskim umom kada umremo.

Za ovu profesiju je intervjuisala desetine ljude, imala je razna pitanja koja im je postavljala, vezana su bila najčešće za one neizlječive pacijente, ali i one koji su na samrti bili, koji su se dizali iz mrtvih ili koji su imali kliničku smrt.

Onda je uočila i da ljudi predosjete smrt, počnu metaforički pričati 72 sata prije smrti, neki su znali putovanja spominjati, neki hoće da idu negdje pa traže cipele, a drugi su govorili kako kući žele, treći su avionske karte tražili.

Od ra ka dojke joj je umrla sestra, a ona je pričala o nekim avionima, čak je spomenula liejpe stjuardese koje su stradale u tom avionu.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *