Da li je ovo kraj gej rijaliti veze ? Sanja Stanković javno pričala o raskidu veze u kojoj je sa Jovanom – SuperCarobniSvijet

Da li je ovo kraj gej rijaliti veze ? Sanja Stanković javno pričala o raskidu veze u kojoj je sa Jovanom

Na televiziji PINK su gostovale ovo jutro Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora. Otvoreno su po prvi put pričale o svojoj gej vezi koju su započele u rijalitiju Zadruga koji se nedavno završio.

Sanja je rekla da ni sekundu nije požalila što je ušla u vezu sa Jovanom, iako je razmišljala u jednom periodu da raskine.

Sanja je rekla kako su dvije do tri osobe javno priznale da su gej, a Sanja se nije pokajala zbog toga, iako je osjećala mali strah, ona je bila uplašena kako će njeni da reaguju na ovo, mislila je samo da ih niko ne osuđuje, dok može podnijeti da nju osuđuju.

Jovana je rekla kako neće nikada promijeniti mišljenje o ljudima koji su priznali da su gej, u Srbiji je to tabu tema, nije normalno, tako ljudi pričaju. Ipak, veoma je bitno da je nama lijepo i da uživamo, sve je prošlo, bila je i Sanjina mama pa smo se upoznali, ispričala je Matora, a na drugoj strani, Sanja je rekla da je sve vrijeme imala tremu.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *