Svi je pamtimo po njenoj velikoj grbači na leđima, a danas je uradila operaciju kičme – evo kako sad izgleda DIVNA DNK (video) – SuperCarobniSvijet

Svi je pamtimo po njenoj velikoj grbači na leđima, a danas je uradila operaciju kičme – evo kako sad izgleda DIVNA DNK (video)

Divna Milanović i Marko Kočić (poznatiji kao DNK Divna i Marko) nedavno su, po drugi put, postali roditelji – ovaj put riječ je o dječaku. Iako im je centar za socijalnu skrb oduzeo kćer Tamaru prošle godine, ona se sada vraća u obiteljski dom, pa su ponovno zajedno. ono što je primjetno da se Divna dramatično promijenila. Počevši s frizurom, promijenila je boju i oblik istih, a čini se da se i ona malo udebljala. Pogledajte videozapis u nastavku.

Divna Milanović i Marko Kočić stekli su ogromnu popularnost kada su se pojavili u emisiji “DNK”, a zatim u prvoj sezoni “Zadruge”. Oni su najviše šokirali javnost kada je godinama kasnije, za vrijeme boravka u kraljevskom domu, svoju stariju kćer Kristinu lišila socijalne službe zbog neprimjerenih uvjeta u kojima je odrasla.

Djevojčica je boravila sa udomiteljskom obitelji dok njezini roditelji nisu napustili imanje u Šimanovcima. “Sve sam to riješio na sudu”, kratko je komentirala Divna DNA.

U međuvremenu su dobili sina Ivicu i ponovno su u centru pažnje. Naime, Marko je sumnjao da je dječakov otac, pa su se on i supruga vratili u “DNK” kako bi obavili test očinstva. Zbunjen je što je dječak imao plave oči i tvrdio je da ga je žena varala dok je radio cijeli dan.

“Sumnjam u svog susjeda!”, Uskliknuo je Marko u jednom trenutku i nasmijao se. “Ne, nema sumnje”, odgovorila je Divna neodgovoreno, primjećujući da nema prijevare.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *