Ona Je Greškom Bila Zakopana Živa Punih 11 Dana – Kad Su Otvorili Grob Ponovo, Šokirali Su Se Od Prizora – SuperCarobniSvijet

Ona Je Greškom Bila Zakopana Živa Punih 11 Dana – Kad Su Otvorili Grob Ponovo, Šokirali Su Se Od Prizora

U ovom članku imamo vrlo čudnu i zastrašujuću priču, a mediji su objavili da je ova djevojka, koja je tužno preminula, pronađena mrtva sa velikim povredama ruku i nogu, od kojih je, kako se izvještava, pretrpjela prilikom pokušaja bjekstva. iz groba u kome je očigledno bila pokopana živa.

A sahranjena je zato što su ljekari ustanovili da je poslije dva srčana udara doživjela septični šok od kojeg je preminula, ali očigledno da to nije bio slučaj, a izvor blizak tom slučaju rekao je ljudima u medijima “Poslije mnogo truda, vrištanja za pomoć i svih pokušaja da se izađe iz groba, nažalost, djevojčica je preminula poslije 11 dana. U bolnici je proglašena mrtvom, a sahranjena je sutradan.

Ljudi koji žive blizu groblja rekli su da su čuli kako neko stalno plače i zvali su pomoć. U trenutku kada su otvorili grobnicu, vidjeli su da je Rosanhella već mrtva, ali njeno tijelo je u potpuno drugačijem položaju od onog u kome su je prvobitno ostavili. Tijelo joj je bilo još toplo i mogle su se primijetiti povrede glave i ruku, koje ranije nije imala, pa se pretpostavlja da ih je dobila kada je pokušala izaći iz groba.

” Njena porodica je uvjerena da je Roshanella pogrešno proglašena mrtvom, pa su cijeli slučaj prijavili policiji jer su željeli da se otkrije cijela istina. Medicinska sestra preminule izjavila je da za sada ne žele nikoga tužiti, jer ne žele dalje probleme, a nakon obdukcije videće kako će ona reagovati, a nije isključeno da će tužiti bolnicu, kao ni lekare koji su njenu sestru proglasili mrtvom.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *