Svi su joj okrenuli leđa kad je rodila kćerku u 52. godini: Kad vidite kako ova glumica danas izgleda, rasplakat ćete se – SuperCarobniSvijet

Svi su joj okrenuli leđa kad je rodila kćerku u 52. godini: Kad vidite kako ova glumica danas izgleda, rasplakat ćete se

Jedna od najpopularnijih i, prema tome, najuspješnija srpska glumica bez sumnje je Ljiljana Jakšić, koja je svima najpoznatija po ulozi Salvete u Kursadžiji, a jednostavno je osvojila publiku u ovom šaljivom showu. Međutim, Ljiljana je bila središte medijske pozornosti kada je nedavno u 52. godini odlučila postati majka.

Naime, nakon što je njezin partner otkrio da je Ljiljana trudna, nije želio da ima to dijete i nije htjela pobačaj, pa su se razveli. Međutim, to nije pustilo da je obeshrabri, pa je krajem 2013. rodila prvo dijete, kćerkicu čije je ime Darius. Nije ostala dugo na porodiljskom dopustu, jer se morala vratiti poslu kako bi svojoj kćeri osigurala sve što joj treba.

Kaže da joj se život promijenio otkako je postala majka, te da je sve prilagodila svojoj kćeri, koja je sada princeza u njenom životu. Očito se zbog svoje odluke da postane majka u svojim kasnim godinama nije pokajala.

Naravno, negativni komentari o njezinoj trudnoći stizali su sa svih strana, od njenih prijatelja, obitelji, kao i od svih koji su zainteresirani za njezin rad, ali ona nije dozvolila ni jednom od njih da promijeni mišljenje, ali ostala je ustrajna u tome. ostvariti tu dugo sanjanu želju.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *