Rijetko ko zna da je ona najstarija kćerka gazde Pinka: Uslikali su je u dvorištu poznatog političara, a tek kad vidite kako je bila obučena – SuperCarobniSvijet

Rijetko ko zna da je ona najstarija kćerka gazde Pinka: Uslikali su je u dvorištu poznatog političara, a tek kad vidite kako je bila obučena

Jedan od najmoćnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni bez sumnje je direktor Pink TV-a Željko Mitrović, za kojeg mnogi kažu da je najodgovorniji za činjenicu da je Real zadruga postala jedna od najgledanijih u našoj regiji, i to od godine u godini se prati sve više ljudi.

Međutim, kao i svaka druga javna osoba, Željko se na kraju morao pomiriti s činjenicom da nema pravo na privatnost kao i svi drugi i da je njegova obitelj zbog njega uvijek u središtu medijske pozornosti. Kada je u pitanju njegova kćer Sandra Mitrović, svi se slažu da je ona izuzetno lijepa djevojka koja stalno privlači pažnju gdje god se pojavi.

Ovih je dana Sandra posjetila modnu reviju American Fashion in Serbia koja se održala u vrtu rezidencije američkog veleposlanika Kylea Scotta i predstavila brojne ličnosti iz domaćeg javnog života. Sandra je privukla puno pažnje, kao i uvijek prije, a kad se prošetala glamuroznom haljinom i baletnim plesovima, svi su se okrenuli prema njoj.

Zanimljivo je da je Sandra ovom prilikom dokazala da dame poput nje mogu blistati i u ravnoj haljini, te da visoke potpetice nisu nešto što se uvijek mora podrazumijevati. Voljeli bismo čuti i vaše mišljenje o ovom Sandra odijelu, pa podijelite svoje stavove s nama u komentarima ispod našeg članka danas, kao i uvijek!

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *