Poslije toliko godina Karleuša konačno otkrila šta nikad neće oprostiti Ceci: Došla joj je u studio i ovo rekla, a od tad se ne podnose – SuperCarobniSvijet

Poslije toliko godina Karleuša konačno otkrila šta nikad neće oprostiti Ceci: Došla joj je u studio i ovo rekla, a od tad se ne podnose

“Ove subote započinje nova sezona popularnog glazbenog natjecanja Star Grand Music, a nema sumnje da su brojni fanovi odbrojavali dane do danas. Nakon pobjede mlade Džejle Ramović prošle sezone, produkcija je odlučila nastaviti svoj posao, što podrazumijeva da će žiri kasnije postati mentorski žiri, koji će imati zadatak raditi sa kandidatima za koje vjeruje da zaslužuju njihovu pažnju i vrijeme.

“Iako je ovo tek prva emisija koja se emitira ove subote, već su snimljen”e četiri emisije, a što se tiče Jelene Karleuše, njezin je prvi dojam da će ova sezona proći vrlo dobro. Priznala je da je već odabrala nekoliko kandidata koje je ionako željela vidjeti u svom timu, ali da još nije naišla na kandidata koji bi je potpuno oborio s nogu. Međutim, on ne gubi nadu, iako misli da će, ako je netko zvijezda, to odmah vidjeti.”

“Tom prilikom Jelena se prisjetila početka karijere, a na pitanje je li je u prošlosti proglasila zvijezdom, otkrila je da se sjeća da Svetlana Ceca Ražnatović, popularna folk pjevačica iz našeg kraja, nije vjerovala u nju, pa je rekla da i njezin prokurist, Braja.”

Konkretno, Ceca je potvrdila da Karleuša dobro pjeva, ali da je previše debela da bi ikad napravila bilo kakvu karijeru, a kamoli postala zvijezda. Danas Jelena sa smiješkom govori da ju je vrlo loše prosuđivala. Što mislite o cijeloj ovoj situaciji, slažete li se s Jelenom?

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *