Niko nije znao kroz kakav je pakao Ana Bekuta prošla zadnjih nekoliko mjeseci: Svi su zanijemili kad su je vidjeli ovakvu – SuperCarobniSvijet

Niko nije znao kroz kakav je pakao Ana Bekuta prošla zadnjih nekoliko mjeseci: Svi su zanijemili kad su je vidjeli ovakvu

Ana Bekuta godinama se smatra jednom od najuspješnijih i najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, a ono što su svi primijetili u posljednje vrijeme jest da je Ana počela naporno raditi na svom izgledu, te da je ovog ljeta izgubila puno kilograma. razljutio ju je i što je svoju liniju doveo gotovo do savršenstva. Bez pretjerivanja možemo reći da joj većina i mlađi kolege sada mogu zavidjeti na izgledu.

Ipak, ta transformacija koju je Ana uspjela napraviti nije se dogodila baš preko noći, kao što bi većina željela da to misli, ali priznala je da su iza nje bili mjeseci odricanja i suzdržavanja, koji su tek sada urodili plodom. Priznala je da joj to nije pošlo za rukom, jer je sebi morala uskratiti mnoga zadovoljstva, a često je znala da to utječe na njeno raspoloženje.

Međutim, ovih je dana na svojim društvenim mrežama na prilično šaljiv način podijelila obožavatelje da, iako je namjeravala otići na Kupusijadu ove godine, to joj još uvijek neće biti moguće jer se nije uspjela na vrijeme organizirati.

U nastavku pogledajte što je Ana napisala svojim obožavateljima i što je navela kao razlog što će i ove godine ostati uskraćena za ideju, što se jako radovala. Evo što se izdvojilo u njenom postu, pročitajte sami.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *