Nikad je ne biste prepoznali: Ova djevojčica je danas jedna od najpoznatijih balkanskih zvijezda, žene je ne podnose (Foto) – SuperCarobniSvijet

Nikad je ne biste prepoznali: Ova djevojčica je danas jedna od najpoznatijih balkanskih zvijezda, žene je ne podnose (Foto)

U svakom slučaju, reality programi uspjeli su obilježiti posljednjih nekoliko godina na televizijskoj sceni kada je u pitanju naša regija, a najpopularniji iz nedavne produkcije su u svakom slučaju “Parovi” i “Zadruga”. Ovaj drugi reality show čak je uspio oboriti rekorde kada je u pitanju gledateljstvo, pa nije ni čudo što je treća sezona emisije već započela, a sigurni smo da ćemo ih gledati još puno u narednim godinama.

Pobjednica prve sezone Rijaliti zadruge u svakom je slučaju postala jedna od najpopularnijih zvijezda u našem kraju, pa danas ime Kristina Kija Kockar privlači puno pažnje. Ono u čemu se svi također slažu jest da je Kija također jedna od najatraktivnijih dama u našem kraju, a u našem današnjem članku donosimo vam jednu sliku koju sigurno nikada ne biste prepoznali. Danas je izrasla u prekrasnu ženu i ne sumnjamo da muškarci polude za njom gdje god se okrene.

Međutim, podsjetnik je da je Kija ušla u zadrugu sa suprugom Slabom, koji ju je kasnije prevario s Lunom Đogani, pa ga je odlučila razvesti i potražiti svoje bogatstvo negdje drugdje.

Napravila je sjajnu glazbenu karijeru, a u međuvremenu je postala žiri na glazbenom natjecanju, pa je čak napisala i svoju autobiografiju, koja se dosta prodavala u našoj regiji. Što mislite o Kiji? Pišite nam danas u komentarima ispod našeg članka.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *