Udaje Se Bogdanina Sestra – Kad Joj Dečka Vidite, Past Ćete U Trans – Bio Je Na Veljkovoj Svadbi, Pogledajte Sliku – SuperCarobniSvijet

Udaje Se Bogdanina Sestra – Kad Joj Dečka Vidite, Past Ćete U Trans – Bio Je Na Veljkovoj Svadbi, Pogledajte Sliku

Sestra Bogdane Rodić Ražnatović, Nataša Rodić se udaje uskoro, idućeg ljeta. Ona je sa svojim dečkom bila na vjenčanju svoje sestre, a kako ovaj mladi par izgleda, pogledajte u nastavku:

Vjenčanje nasljednika folk zvijezda proteklo je upravo onako kako su predviđale obitelji Ražnatović i Rodić, a gosti su uglavnom donosili koverte.

Vjenčanje Bogdane i Veljke Ražnatović i dalje je tema broj jedan u zemlji.

I u medijima i na društvenim mrežama. I obitelji Ražnatović i Rodić zadovoljni su što je radost prošla. Kao što je to obično slučaj, nakon što se raduju, novopečeni supružnici prvo otvaraju poklone. Tako su, prema informacijama Kurira, Bogdan i Veljko Ražnatović, kada su se svi zajedno sakupili 100.000 eura.

A glazba je išla odlično, pa su pjevači zaradili oko 30.000 eura. Radiša Trajković Đani bio je jedan od prvih koji se latio mikrofona.

– Vjenčanje je bilo sjajno. Računi su uglavnom donosili omotnice, pa su mladenci prikupili oko 100.000 eura u gotovini. Ceca je uglavnom bila odgovorna za troškove jer je obitelj Ražnatović imala više gostiju, ali i Rodić je dao svoj doprinos. U vjenčanje je uloženo 120.000 eura, ali to je bio i poklon roditelja mladencima, tako da sav novac od vjenčanja ostaje Veljku i Bogdani – kaže naš izvor.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *