Pogoršalo Se Stanje Brenine Snajke: Niko Nije Očekivao Da Je Baš Ovako Loše, Porodica U Šoku – SuperCarobniSvijet

Pogoršalo Se Stanje Brenine Snajke: Niko Nije Očekivao Da Je Baš Ovako Loše, Porodica U Šoku

Borila se s depresijom, što je začarana bolest 21. stoljeća!

Pjevačica Aleksandra Prijović rodila je prije sedam mjeseci, a tijekom trudnoće dobila je veliku težinu. Međutim, uz podršku supruga Filipa Živojinovića i svekrve Lepe Brene, kao i veliko odricanje, uspjela je. Pjevačica je otkrila za “Halo!” Da izgleda bolje nego ikad i presretna je što se riješila viška.

– Počela sam trenirati prije nekoliko tjedana, ali prije toga uspjela sam smršaviti pravilno jedući. Kad sam nakon porođaja dobila na vagi i vidjela koliku težinu imam, bila sam u depresiji. Odmah sam se pokrenula i u kratkom vremenu uspjela sam smršavjeti i jako sam ponosna na sebe jer sam inače veliki gurman i volim jesti. Otkad Filip ima restoran, probao bih svaki specijalitet – kaže pjevačica, dodajući da se nije osjećala seksipilnom kad je rodila.

– Uvijek sam bila mršava i bilo je čudno imati toliko kilograma. Nisam se osjećala lijepo, ali uz pomoć svog Filipa uspio sam to savladati. Stalno mi je govorio da ću brzo smršaviti i da ću izgledati bolje nego prije. Nikad mi nije rekao da sam debela i na tome sam mu bila vrlo zahvalna. Također, kad sam plakala da sam gladna, ponudio mi je hranu i rekao mi da se ne brinem i da se ne opterećujem toliko. Iskreno, najteže mi je kad odemo u krevet, a on uzme i pojede moju najdražu čokoladu. Jedva sam to preživjela. Također, Brena mi je rekla i da bih trebala što prije smršavjeti zbog karijere i posla – otkrila je

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *