Pronašla brata nakon 60 godina – kada je otkrila ko je on zapravo, uslijedilo je iznenađenje o kojem nije ni sanjala (VIDEO) – SuperCarobniSvijet

Pronašla brata nakon 60 godina – kada je otkrila ko je on zapravo, uslijedilo je iznenađenje o kojem nije ni sanjala (VIDEO)

Mislila je da više nikada neće vidjeti svog brata.

Život nas zna nekada iznenaditi onda kada to najmanje očekujemo. U nastavku slijedi predivna priča o bratu i sestri koji su se sreli nakon 60 godina razdvojenosti.

Nakon 60 godina, ova žena iz Škotske je pronašla svog brata i ostala zapanjena kada je saznala ko je on ustvari.

83- godišnja Ida mislila je da neće više nikada vidjeti ni čuti svog usvojenog brata Asgara Patela (78), jer se morao vratiti svojoj porodici koja je iz Indije.

-Srce nam se slomilo kad nas je napustio. Pet godina smo odrastali zajedno, bili smo kao pravi brat i sestra, bilo mi je jako teško. Održavali smo kontakt jedno vrijeme, ali se i to izgubilo jer su se naše porodice stalno selile.

– Kasnije se ispostavilo da nas je on sve vrijeme tražio, ali nije uspio da nas pronađe zato što smo se mi odselili iz Glasgowa, nastavlja ona.

Najviše se iznenadila kada je saznala da je Asgar milioner i da se našao na 45. mjestu Forbesove liste od 100 najbogatijih poduzetnika u Indiji 2017. godine.

Asgar je svoju sestru prepoznao na jednoj fotografiji sa porodičnog vjenčanja.

– Zaista ne mogu da vjerujem. Stvarno je dosta toga u životu postigao a i dalje je ostao normalna i skromna osoba. Predivno je što se nakon toliko godina vratio u moj život, kaže ona.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *