Nakon pola godine doktori koji su spašavali Šabana ispričali šta im je ponavljao na Srpskom: Mjesecima se raspitivali za značenje ove riječi, koje će vam slomiti srce – SuperCarobniSvijet

Nakon pola godine doktori koji su spašavali Šabana ispričali šta im je ponavljao na Srpskom: Mjesecima se raspitivali za značenje ove riječi, koje će vam slomiti srce

Prošlo je gotovo šest mjeseci otkako je kralj nacionalne glazbe napustio Saban Saulić. Krivac još uvijek nije priveden pravdi, a zbog jakih odvjetničkih odnosa čini se da će odgoditi samo malo i malo. U njegovoj obitelji ostaje tuga i bol koja i danas traumatizira veliki gubitak u tom trenutku. Danas vas malo podsjećamo na njega, ali i neke detalje za koje još niste čuli.

Policija je, prema navodnoj umiješanosti u istragu na licu mjesta, potvrdila da je automobil u kojem se nalazio pjevač usporio zbog situacije na cesti i da ih je drugi automobil izravno susreo, iz čistog mira, vrlo velikom brzinom, tako su pogodili banku, prenosi srpski portal.

Kada je riječ o liječničkoj pomoći legendarnoj Šabanu Šauliću, liječnik koji je vodio tim rekao je da je jedna saulicka novinska agencija doznala da je Šaulić izašao iz automobila, bio je svjestan i govorio, ali ga nije razumio jer je govorio na srpskom, i Njima u tom trenutku nije bilo jasno što govore, ali su shvatili da se žalio da mu je grlo bolesno i da mu se stanje pogoršalo.

Kako bi se pripremili za hitni transport, liječnici su mu, prema njemačkim medicinskim standardima, osigurali sredstvo za spavanje, kao i automatsko smirivanje i dovedeni su u helikopter, nakon nesreće koja se dogodila u nedjelju oko 6 sati i 45 minuta ujutro. Odlučeno je da je Šaulić helikopterom prebačen u bolnicu zbog liječničke procjene na licu mjesta da je najteže ozlijeđen.

Stalno je govorio da voli nekoga, ali nije razumio kako se zove, jer je bio u stanju šoka.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *