Milena Plavšić ima 63 godine, a muškarce i dalje baca u trans: Nikad ništa nije operisala, a neće vam biti dobro kad je vidite (Foto) – SuperCarobniSvijet

Milena Plavšić ima 63 godine, a muškarce i dalje baca u trans: Nikad ništa nije operisala, a neće vam biti dobro kad je vidite (Foto)

Kada je riječ o svijetu showbizza, svi smo mi svjesni toga da je izgled tu i više nego izuzetno bitan, a posebno tome svjedoče sve mlađe pjevačice koje redovno idu na razne estetske zahvate i operacije, samo kako bi sebi osigurale da ostanu dio estradne scene. Kako god, u našem današnjem članku vam donosimo priču o jednoj pjevačici koja je na estradi provela čak 48 godina, ali je činjenica da ona i dan danas izgleda zaista izvanredno.

Ime Milene Plavšić je svima jako dobro poznato, a ona se na tome može zahvaliti činjenici da je kod nje muzika uvijek dolazila na prvo mjesto, ali isto tako, ona je jedna od rijetkih koje se mogu pohvalitit time da je na njima sve prirodno, te da nikad nije pravila nikakve korekcije na svom tijelu. Nedavno je tako Milena objavljivala neke nove fotografije na svojim nalozima na društvenim mrežama koje su sa svakim razlogom mnoge njene fanove ostavile bez daha.

Naime, ove tople ljetne dane je Milena odlučila da provede na odmoru u Egiptu, a na poznatom ljetovalištu Hurgada, društvo joj je pravio njen suprug Dušan, za kojeg mnogi smatraju da je veliki sretnik kada je uspio da završi sa ovakvom damom.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *