Cijela Jugoslavija ju je obožavala, a sada živi u užasnim uslovima: Kuća od gline i same, kupa se na lonče – SuperCarobniSvijet

Cijela Jugoslavija ju je obožavala, a sada živi u užasnim uslovima: Kuća od gline i same, kupa se na lonče

Danas ćemo vam reći koju riječ o hrvatskoj estradi i pjevačici o kojoj u posljednje vrijeme nismo puno pisali. Riječ je o Ivani Banfić koja je prvo doživjela burni razvod, zatim ovisnost o braku zbog koje je Ivana 2005. završila na klinici.

Nakon poraza od ovisnosti o alkoholu vratila se na studije, uklonila silikone s prsa i potpuno se povukla iz očiju javnosti. Samo je osjećala da je to taj trenutak za nju, jednostavno je tugovala. “To mi je netko rekao prije 11 godina. kad sam prvi put posjetio Indiju i bio u pustinji Thar da ću jednog dana živjeti u Hrvatskoj u takvoj kući napravljenoj od prirodnih materijala gline, slame, drveta, rekao bih mu. ma daj, možeš pomisliti, nema šanse za tako nešto.

Uskoro će naš obiteljski dom biti gotov, jedva čekam. U prirodi blizu rijeke Kupe u šumi. Znakovi su svuda oko nas, samo trebaju vidjeti i prepoznati što nam govore, veo je jednostavan. Nekako mislim i vjerujem da je tamo sve zapisano i uređeno, vjerujte da je to istina ”, rekla je Ivana Banfić pratiocima na Instagramu. I Bee, i tada je pokupila veliku slavu. Osim pjevačke karijere, osnovala je i vodi kuću pjevanja Banfic, školu pjevanja.

S obzirom na to da je ova pjevačica smatrala da je svaka pjesma drugačija i da svaku pjesmu treba predstaviti drugačije publici, tijekom karijere nastojala je često mijenjati svoj imidž jer je smatrala da je u tom trenutku najbolje za nju.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *