Ovo Je Zgrada U Kojoj Živi Manijak Iz Tramvaja: Sada Su Otkriveni Novi Detalji, Evo Ko Je Zapravo Ovaj Čovjek – SuperCarobniSvijet

Ovo Je Zgrada U Kojoj Živi Manijak Iz Tramvaja: Sada Su Otkriveni Novi Detalji, Evo Ko Je Zapravo Ovaj Čovjek

Užasan snimak na kom se vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli, dok uplašena djevojčica pokušava da ga odgurne od sebe, a on postaje sve navalentniji uznemirila je javnost.

Beogradska policija je brzom akcijom uhapsila muškarca koji je identifikovan kao I.M (37) koji je napastvovao djevojčicu od 15 godina u tramvaju u Beogradu, dok su ostali putnici nijemo gledali.

Kako saznajemo uhapšeni manijak živi u stanu u zgradi koja se nalazi u Krnjači, u blogu Grge Andrijanovića, a policija je zapečatila vrata stana.

Komšije koje žive u blizini zgrade u kojoj stanuje I.M rekle su nam da on već danima unazad priča sam sa sobom dok je šetao ulicom.

On je juče u toku dana hranio vrapce, a onda mi je prišao i nudio dolare. Naravno, to su bile one igračke novčanice. Pričao je kako on ima para da kupi sve što poželi i sve vreme je pričao sam sa sobom – rekla je komšinica koja je kako kaže plašila ga se zbog čudnog ponašanja, ali i misli da je psihički bolestan.

Podsjetimo, manijak je ušao u pekaru u 22:42 i tražio burek, odnosno pitao je radnicu “Hoćeš ti da zoveš policiju ako ja uzmem burek”

Žena je rekla da će nazvati vlasnike da to onije riješe, nakon čega je on ušao iza pulta, uzeo burek i stavio ga u kesu što se vidi na snimku sa sigurnosnih kamera. Radnica je dok je on još uvijek bio u pekari pozvala vlasnike, koji su najprije vratili snimak, a kad su vidjeli lice osobe koja je zgrozila njihovu zaposlenu, počela je potraga.

Našli su ga ispred prodavnice koja se nalazi preko puta pekare sa druge ulice, nakon čega su pozvali policiju.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *