NJU JE VOLIO PRIJE ANE SEVIĆ: Darko Lazić je bio u vezi sa OVOM CRNKOM, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE!(FOTO) – SuperCarobniSvijet

NJU JE VOLIO PRIJE ANE SEVIĆ: Darko Lazić je bio u vezi sa OVOM CRNKOM, NIKO NE MOŽE DA VJERUJE!(FOTO)

Srbijanski pjevač folk muzike Darko Lazić trenutno je zbrinut u Kliničko-bolnički centar Zemun, gdje traje njegov oporavak.Darko je i trenutno u braku sa pjevačicom Anom Sević iz kojeg imaju kćerku Lorenu.U nju je bio zaljubljen do ušiju, a to potvrđuju i fotografije koje i danas stoje na njegovom “Fejsbuk” profilu.Javno je govorio o ljubavi sa njom, ali je veza sa izvijesnom Draganom opstala samo godinu dana, piše Blic.

 

 

Darko Lazić je 2009. pobijedio u šou “Zvezde Granda” nakon čega je došla popularnost zahvaljujući kojoj je uspio sebi da obezbijedi stan u kome je do razvoda živio sa suprugom i kćerkicom. Taj stan vrijedi 300.000 eura.

 

Za razliku od luksuznog stana, kuća u Brestaču je nešto drugačija, kao što možete vidjeti na slikama.Mi ovom prilikom želimo da iskažemo veliku podršku u borbi za život Darku Lazću koji je i dalje u teškom stanju,ali trenutni stabilno.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *