Iskreno progovorila o razvodu: Emotivna poruka Seke Aleksić tjera suze na oči – SuperCarobniSvijet

Iskreno progovorila o razvodu: Emotivna poruka Seke Aleksić tjera suze na oči

Društvene mreže su često način da podijelimo neka svoja mišljenja, savjete i sl. Poznate ličnosti društvene mreže s vremena na vrijeme koriste isto tako da podijele neka svoja mišljenja.

Pored slika, kod poznatih ćemo vidjeti da na društvenim mrežama pričaju o nečemu ili da daju savjet. Seka Aleksić je vrlo aktivna na društvenim mrežama i objavljuje neke savjete i izreke. Nedavno je objavila jednu što se tiče razvoda, pa je to baš privuklo pažnju. Ona je napisala:

“Ako se već rastajete gledajte da to bude bez grubih reči. Svaki rastanak je sam po sebi tužan. Ne mora da bude i ružan. Od vas zavisi.” Lijepo rečeno, zar ne? Ipak, mnogi su se zapitali zašto je baš o toj temi pričala. Da li ona ima nekih sličnih problema? Naravno, to ne mora ništa značiti. Nekada napišemo ili podijelimo nešto zato što nam se sviđa poruka.

Seka je u braku sa bokserom Veljkom Piljkićem s kojim ima sina Jakova. Seka je dugo pokušavala da dobije dijete i nije joj išlo. Odlučila se na vještačku oplodnju pomoću koje je dobila sina. Zato često apeluje na žene da ne ignorišu probleme i da ne odgađaju vještačku jer je veća šansa da uspijete, ako je prije uradite.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *