Tek će sada biti haos u Srbiji, LIDL donio odkuku: Za 7 dana vas čeka veliko iznenađenje!! – SuperCarobniSvijet

Tek će sada biti haos u Srbiji, LIDL donio odkuku: Za 7 dana vas čeka veliko iznenađenje!!

POPULARNA KOMPANIJA LIDL SRBIJA ĆE OSMOG NOVEMBRA OTVORITI JOŠ TRI PRODAVNICE U BEOGRADU, NA ČUKARICI, KRUŠEVCU I PANČEVU.A osim toga, oni su naglasili kako planiraju još 4 da otvore i to u mjestima kao što su Kikinda, Jagodina, Vršac i Inđija.Novi prodajni objekat u Beogradu će da bude otvoren kod Ade Ciganlije u ulici Obrenovački drum broj 1, dok će u Kruševcu da se otvori u ulici Krfska 1. U Ulici Miloša Obrenovića 12 B će se otvoriti u Pančevu, tako su saopštili iz Lidla.

 

U četvrtak 8.novembra će početi sa radm nove prodavnice, saopštili su iz LIDLA tako, i to u osam časova ujutru, pripremili su i slavljeničke cijene za potrošače povodom otvaranja.
Inače, podsjećamo vas kako je LIDL otvorio svoje prve prodavnice u Srbiji još 11.oktobra, a fotografije sa otvaranja Lidla su obišle cijeli region. Gužve su bile zaista velike.Godine 1930. trgovac Heilbronnom Josef Schwarz (1903.-1977.) Pridružio se Lidl & Co. Südfruit trgovini kao osobno odgovoran partner (generalni partner). Tvrtka je preimenovana u Lidl & Schwarz KG i brzo se proširila na veletrgovac za prehrambenu industriju Heilbronn-Franken.

 

 

Nakon što je Lidl & Schwarz posve uništen 1944. u Drugom svjetskom ratu, obnova je uspjela u roku od deset godina. Godine 1954. Lidl & Schwarz se pridružio A & O lanci trgovaca. Poduzeće je ponovno dobilo 1954. godine u Heilbronnu vlastito prebivalište. 1968 Lidl & Schwarz otvorio svoj prvi supermarket pod nazivom „Handelshof” u švapske Backnang koji Handelshof tržišta bili su iz 1984. godine preimenovan u Kaufland supermarketa.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *