Silikoni joj se raspadaju, a haljina je užas: Ovo nije jedina skandalozna fotografija, čekajte ostale da vidite – SuperCarobniSvijet

Silikoni joj se raspadaju, a haljina je užas: Ovo nije jedina skandalozna fotografija, čekajte ostale da vidite

U JUNU OVE GODINE JE BILA U ŽIŽI SVJETSKE JAVNOSTI IZ NAJBOLJEG MOGUĆEG RAZLOGA, ONA JE U 54.GODINI PO PETI PUT POSTALA MAMA. SADA GLUMICA SVE ŠOKIRA PONOVO, ISPRATILA JE SINOĆ DODJELU GODIŠNJIH GALA VANGUARD NAGRADA NA BEVERLI HILSU, A POJAVILA SE U VIŠE NEGO ZAPALJIVOJ HALJINI KOJA JE BILA TIJESNA SA OGROMNIM DEKOLTETOM, SVJETLUCAVA, REKLO BI SE I SRAMNIM DEKOLTETOM, NAVODI SE U MAGAZINU ŽENA.BLIC

Radi se o Bridžit Nilsen koja je kćerkicu Fionu dobila sa 15 godina mlađim suprugom konobarom Matijem Desijem, slijedila je godinama taj provokativan stil odijevanja.

Ona je pokazala na polju majčinstva da ne mari uopšte za starosna ograničenja, tu vrstu granica ne poštuje ni na terenu stila odijevanja kao što možete vidjeti to.

Ona je i bivša supruga Silvestera Stalonea i nikada ona nije slijedila bilo koju vrstu društvenih kodova, nego je uvijek ona svoje pravila. SIgurno ste primijetili kako haljina i dalje bodu oči, zar ne?

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *