Prije Tonija, Dragana je bila u braku sa ovim muškarcem: Tajno su se vjenčali, evo o kome se radi – SuperCarobniSvijet

Prije Tonija, Dragana je bila u braku sa ovim muškarcem: Tajno su se vjenčali, evo o kome se radi

MALO KO ZNA ZA ŽIVOT PJEVAČICE POŠTO SE NJENA KARIJERA NIJE GRADILA UOPŠTE NA PRIVATNOM ŽIVOTU I INTRIGAMA. FOLKERKA DRAGANA MIRKOVIĆ KOJA JE VELIKA ZVIJEZDA JE IMALA VELIKU LJUBAV PRIJE BRAKA SA BIZNISMENOM TONIJEM BJELIĆEM, VEZA SA TIM ČOVJEKOM TRAJALA JE 10 GODINA.

Riječ je o biznismenu, političaru i nekadašnjem estradnom menadžeru Zoranu Bašanoviću i ona je s njim bila u vezi tokom devedesetih godina. U to vrijeme, Bašanović je ne smao dečko bio folkerki, nego i menadžer. Oni su nizali uspjehe, uživali su u ljubavi, onda su krajem prošlog vijeka stavili tačku, na poslovni i privatni odnos, piše magazin Glossy, a Dragana je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se udala 2000.godine bez neke velike medijske pompe, sa kojim danas kćerku Manuelu i sina Marka ima.

Bašanović je u jednom intervjuu 2010.godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom, priznao je da su se tajno vjenčali jednom prilikom.

Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja vjenčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to vjenčanje nije nigdje zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno vjenčanje o kojem se pričlalo, sad više nije “

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *