Popularna pjevačica Džidža Stojković je ovako prije plastičnih operacija izgledala: Procurila sramotna fotka iz njene prošlosti! (FOTO) – SuperCarobniSvijet

Popularna pjevačica Džidža Stojković je ovako prije plastičnih operacija izgledala: Procurila sramotna fotka iz njene prošlosti! (FOTO)

POPULARNA PJEVAČICA ALEKSANDRA DŽIDŽA STOJKOVIĆ JE JEDNA OD JAVNIH LIČNOSTI KOJE ZA SADAŠNJI IZGLED NE MOGU DA SE ZAHVALE SAMO MAJCI PRIRODI, VEĆ I ESTETSKOJ HIRURGIJI I OVAKO JE IZGLEDALA KĆERKA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA, KOJA JE PO ZANIMANJU PJEVAČICA.

 

Kako sada Džidža izgleda u svojim novim spotovima, možete da pogledate u posljednjem i da uporedite sa njenim nekadašnjim izgledom.Aleksandra Džidža Stojković je srpska pjevačica, a postala je popularna u glazbi “glazbe” Grand Starsa. Prije toga, 2004. godine osniva grupu “Magnifik” s prijateljima Bojanom i Irenom. Kaže da je zaslužna za svoju karijeru, ali ima veliku podršku od svog oca i izvršnog direktora Saše Popovića. Pozornost javnosti privukla je njezine česte promjene u izgledu. Godine 2013. pojavila se u seriji “Farma”.

 

 

Diplomirala je iz srednje glazbene škole “Mokranjac” u Beogradu, nakon čega se upisala na glazbenu umjetnost.

Privatni život.Rođena je 28. listopada 1986. godine. u Beogradu. Kći je producent, skladatelj i harmonikaš Dragan Stojković Bosanca, a otac joj je primio nadimak Jeeze. Čim se rodila, Bosanac je pjevao pjesmu “Oj djevojko Džidžo moja”, a nadimak je zadržan do danas.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *