Ona sa svojim celulitom ponosno korača plažom: Tek da joj vidite lice, komentari na Instagramu pljušte – SuperCarobniSvijet

Ona sa svojim celulitom ponosno korača plažom: Tek da joj vidite lice, komentari na Instagramu pljušte

SVJETSKA MODA JE DEFINITIVNO SVE TIPOVE ŽENSKE LJEPOTE PRIGRLILA, NAJUTJECAJNIJI PROMOTER PLUS SAJZ IZGLEDA JE EŠLI GREJEM, SVOJOM POJAVOM JE NIZ KOMPLIMENATA DOBILA KAO I BRDO LAJKOVA NA INSTAGRAMU, OPREČNE KOMENTARE IZAZIVA.

Ovog ljeta je Ešli na plaži u Majamiju novu modnu kampanju Vintage Car snimila u svom jednodjelnom kostimu.

Ona je tako svoje obline pokazala, kao i celulit, sve ono što svjetska moda danas prihvata kao parametar ljepote, ravnopravnost u modi kao i na polju ljepote, to je baš za svaku pohvalu. A kada se sjetimo davnog perioda kada su na pistu smjele ulaziti samo mršave djevojke, ovo je sada mnogo bolje.

Nekada je anoreksičan izgled bio pogrešan ekstrem vitkosti, sada se zanemaruje briga o tijelu pa tako promovisanje ovih plus sajz ljepotica liči sve više na promociju gojaznosti.

Možda se i u samom načinu promovisanja oblina griješi. Da li vam ovo liči na običnu modnu sliku ili ne?

Da nije 100% ispravna plus sajz promocija, smatraju i sami kritičari Ešli Grehem, idu u korak sa onima koji je hvale, poručuju kritičari da ona same žene dovodi u zabludu kako se ne trebaju protiv viška kilograma boriti.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *