NAJTEŽA BITKA OMILJENE GLUMICE, OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ BOLNICE: Godinama se bori sa rakom, a sada su ljekari OTKRILI OVO! (FOTO)! – SuperCarobniSvijet

NAJTEŽA BITKA OMILJENE GLUMICE, OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ BOLNICE: Godinama se bori sa rakom, a sada su ljekari OTKRILI OVO! (FOTO)!

Glumica, koja se već osam godina bori protiv raka, objavila je na svom Fejsbuku fotografiju iz KBC-a, pred početak zahvata.Hrabra glumica se obratila svim svojim fanovima i kod mnogih izazvala i suze. Kako stoje stvari veliki i dugi oporavak predstoji pred ovom sjajnom glumicom . Već duže vremena je bila u jako lošoj situaciji .

 

 

“Sad vas sve volim”, napisala je Mirjana Majurec.Glumica nije precizirala o čemu se radi, ali njeni prijatelji su joj uputili poruke podrške.Majurec s dijagnozom raka dojke suočila 2010., a nedavno su joj ljekari otkrili metastaze. Glumica se hrabro nosila s bolešću, a uz sinove Luku Vidovića i Ivana Mlinarića, velika podrška joj je i bivši suprug, fudbalski trener Marko Mlinarić.

 

Ovom Prilikom mi također želimo poželiti mnogo sreće ovoj sjajnoj glumici u borbi za njeno zdravlje i da se što prije vrati svojoj kući i porodici.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *