EVO KAKO DANAS IZGLEDA KRISTIJAN, SESTRIĆ TOŠETA PROESKOG: Ide stopama svog ujaka, ODUŠEVIT ĆE VAS POJAVOM!! (FOTO) – SuperCarobniSvijet

EVO KAKO DANAS IZGLEDA KRISTIJAN, SESTRIĆ TOŠETA PROESKOG: Ide stopama svog ujaka, ODUŠEVIT ĆE VAS POJAVOM!! (FOTO)

Kristijan će otpjevati pjesmu posvećenu Tošetu.U čast prerano pjevača Tošeta Proeskog biće održan koncert u Skoplju, u Areni „Boris Trajkovski“, na kome će nastupiti mnoge Tošetove kolege iz svih bivših država, prenose “Novosti”. Deset novih pjesama na engleskom jeziku, koje je za života napisao i snimio, biće objavljene na posthumnom albumu pod nazivom „Secret place“, koji će biti predstavljen publici na velikom koncertu.

 

Kristijan Risteski, Tošetov sestrić, napravit će prvi korak na muzičkoj sceni u Makedoniji, sa pjesmom “We are blood”, koju će premijerno izvesti na koncertu 2. novembra.Bio sam u Londonu, u studiju Endija Rajta, koji je radio aranžmane i “mastering” za pjesme koje će se naći na novom, posthumnom albumu mog ujaka.

Endi je dobio ideju da snimim jednu pjesmu. Dugo sam razmišljao i pristao sam. Odlučio sam da pjevam o svom ujaku. Tekst pjesme se sam izrodio iz naših dugih razgovora o Tošetu, pa zato i nosi toliko simboličan naziv – “Mi smo krv”, otkriva Kristijan.

 

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *