LUKA IZ EMISIJE “ŽIVOT NA VAGI” IMAO JE 151 KILOGRAM, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: ŽENE MU SE BACAJU POD NOGE, NJEGOVO TIJELO ODUZIMA DAH – SuperCarobniSvijet

LUKA IZ EMISIJE “ŽIVOT NA VAGI” IMAO JE 151 KILOGRAM, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: ŽENE MU SE BACAJU POD NOGE, NJEGOVO TIJELO ODUZIMA DAH

Luka Smoljo ušao je u emisiju Život na vagi sa 151 kilogram i uspio je dobiti preko 64 kilograma.

Sada mu je tek nešto više od 90 kilograma i više neće smršavjeti, kao što je nedavno izjavio, već samo gradi na definiciji i masi. Danas održava niz dugih šetnji nakon svakog obroka, a koliko je uporan u održavanju svog trenutnog izgleda svjedoči i činjenica da trenira 3 do 4 puta svaki tjedan.

Na fotografijama ispod možete vidjeti kako on danas izgleda. Usput, kad je ušao u show, izjavio je da se prijavio jer mu je prekomjerna težina postala veliko opterećenje i da se zbog toga ne može baviti sportom koji je toliko volio. Želio sam nastaviti trenirati rukomet, ali zbog težine i težine sam prestao, pravovremeno je izjavio, dodavši da se najviše boji zdravlja i da jednog dana zbog svoje težine neće moći samostalno hodati.

Kad je ušao u show, imao je 27 godina i motiviran je uspjehom prethodnih kandidata.

Tada je sam sebi izjavio da je vedar i uvijek spreman raditi bez obzira koliko mu bilo naporno. Sretna je druženjem s prijateljima, a on priznaje svoju želju da putuje svijetom kako bi mogao upoznati različite kulture. Iako je tada rekao da je vrlo zadovoljan svojim životom i podrškom svoje obitelji, želio je smršaviti kako bi bez problema mogao kupiti odjeću koja mu se svidjela i da se ne bi trebao brinuti za zdravlje.

U emisiji je otkrio i da je počeo dobivati ​​na težini nakon što je tražio utjehu u svim tužnim i teškim vremenima, te istaknuo da su njegove svađe s roditeljima obilježile njegov život i gomilanje kilograma koji su na njega jako utjecali, pa će posegnuti za hranom. kad god je pao u depresiju.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *