Ove sandale su najmodernije ovog ljeta i dolaze iz 90-ih – masovno kupuju žene, a ne pitaju za cijenu – SuperCarobniSvijet

Ove sandale su najmodernije ovog ljeta i dolaze iz 90-ih – masovno kupuju žene, a ne pitaju za cijenu

Ove sezone se jedan model sandala popeo na pijedestal koji veoma, veoma dugo nismo imale priliku vidjeti, ali je uspio sada vodeći trend sezone da bude.

Instagram je trenutno preplavljen fotografijama na kojima se uočava ovaj model sandala i objave ne prestaju da se nižu ni kod modnih blogerki koje su se već ponovile ovim sandalama. Udobne su i nosivije za razliku od onih koje su na tanku štiklu – a bile su aktuelne tokom devedesetih godina. Definitivno će vam se svidjeti, posebno ukoliko ste ljubitelj retro mode. Ukoliko tražite novi par obuće koji će u isto vrijeme da bude praktičan i efektan, a priitom i visoke potpetice volite, pa i kad tražite kombinaciju za svakodnevne prilike, možda će vas obradovati ovaj trend.

Naime, opet se sandale nose koje imaju kvadratasti vrh, kakav je tokom 90-ih godina bio aktuelan i koje imaju kaišić i blok petu što ih daleko nosivijim i udobnijim čini u odnosu na one u istoj varijanti, ali koje imaju tanku štiklu.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *