Svako jutro slušamo ovu folkerku, a ona ustvari prostituka – on ju je prodavao starcima za 200 eura – SuperCarobniSvijet

Svako jutro slušamo ovu folkerku, a ona ustvari prostituka – on ju je prodavao starcima za 200 eura

ČINI SE KAKO NEMA KRAJA AFERI ELITNA PROSTITUCIJA, POGOTOVO KAD JE RIJEČ O ESTRADI. A KAKO JE SAZNAO VIP, JEDNA FOLKERKA KOJA JE POZNATA NAŠOJ REDAKCIJI JE GODINAMA BILA ŽRTVA SVOG DEČKA, NJENO TIJELO JE PRODAVOA MATORCIMA, ALI I GOSTIMA LOKALA KOJE JE DRŽAO.

Iako je dvije godine imala skladan brak s njim, gdje je dobila jednogodišnju kćerku, radila je sve da bi uspjela probiti se u sami vrh muzičke scene. Upoznala je bogatog vlasnika jednog od najpoznatijih klubova, a potom se njen život u pakao pretvorio.

Vlasnik klubova je svakako jedan od opakijih tipova grada. Uspio je prepoznati želju pjevačice da poznata postane, ukrotio ju je. Preko zajedničkih prijatelja su se upoznali, na prvu loptu je shvatio kako njen izgled i stas može debelo naplatiti, materijal koji je za zvijezdu dobar, ona je sve to imala.

Sređivao joj je nastupe, udvarao joj se, imala je utisak kako je on njen princ na bijelom konju kojeg je čekala cijeli život. Ubrzo se i on u kandže prostitucije uvukao, odnosno nju je uvukao, pjevačica je živjela u zabludi da su u vezi, a on je njoj naredio da spava sa njegovim saradnikom nakon jednog njenog nastupa.

Ovo je zaista gnusno i strašno

Rating: 4.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *