Nakon što je popularnog tenisera skinuo s nje, Luka prebio Natašu Bekvalac – kobne noći mu je Nataša ispričala sve – SuperCarobniSvijet

Nakon što je popularnog tenisera skinuo s nje, Luka prebio Natašu Bekvalac – kobne noći mu je Nataša ispričala sve

PROŠLE GODINE U APRILU, OVA VIJEST JE KAO BOMBA ODJEKNULA KAKO JE LUKA LAZUKIĆ PREBIO NATAŠU BEKVALAC NA MRTVO IME, POŠTO MU JE U TELEFONU LJUBAVNE PORUKE PRONAŠLA, PITALI SU SE SVI KO JE MISTERIOZNA ŽENA ZBOG KOJE JE SKANDAL NASTAO U PORODICI.

Priča ipak u totalno drugom pravcu ide, a prema posljednjim raspoloživim informacijama, Nataša nije nevina kao što se u javnosti predstavljala kao žrtva.

Sandra Crnogorac otkriva da je jedan srpski portal dobro obaviješten, radi se o njenoj kolegici Mileni P. koja je inače menadžerka jednog hotela u Beogradu i koja se sa IT stručnjakom viđala i prije nego se sa Natašom oženio on, bila je već uveliko razrađena bila. Kaže kako je njihova veza nastavljena kad je ostala u drugom stanju pjevačica, dvije pune godine je trajala.

Svojim očima sam sve vidjela, niko ništa nije pričao, nisu to bile prazne priče, jer sam kao menadžerka prodaje radila u hotelu, gdje se moja šefica Milena s Lukom viđala dok je sa Natašom u braku bio, u spornom periodu. Ona se lično hvalila tim.

Viđale smo Luku kad je dolazio i njih dvoje bi se odmah osamili na bazenu, i bilo je jasno da su nmešto više od običnih prijatelja. Obično bi parkirao motor ispred ulaza, nekad je bio s prijateljima, ali uglavnom sam, oni su mu bili samoponekad pokriće, svjedoči Sandra i kaže da su redovno odlazili u spa-centar, gde niko nije smio da uđe dok su oni sami.

Nju je posebno šokiralo kad joj je šefica rekla da se u noći incidenta pevačica vidjela sa poznatim Srpskim teniserom Ilijom Bozoljcem.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *