Mile Kitić priznao da je svom bratu oduzeo život – cijela Srbija o ovom užasnom zločinu priča – SuperCarobniSvijet

Mile Kitić priznao da je svom bratu oduzeo život – cijela Srbija o ovom užasnom zločinu priča

NAVODNO, MUŠKARAC PO IMENU MILE KITIĆ JE USMRTIO SVOG BRATA JER MU JE ŽENU PREOTEO OVAJ, EVO DETALJA GNUSNOG ZLOČINA TOG.

50-godišnji Mile Kitić iz Trstenika za kojeg se sumnja kako je svog brata ubio u ponedjeljak ujutru u Paraćinu po imenu Rasim Tahir koji je tri godine stariji od njega priznao policiji da je u njega pucao, ali ipak nije htio motive odati.

U Ulici cara Lazara se desilo ubistvo 15 do 10 po jutarnjem vremenu, Tahir i Mile su živjeli u toj zgradi u iznajmljenom stanu. Stanari zgrade kažu kako su vrisak čuli, a potom i tri pucnja, ugledali su komšiju da u lokvi krvi leži, bio je zaista užasan prizor za sve koji su to vidjeli.

Na lice mjesta je ubrzo stigla i hitna pomoć, nesretnom čovjeku nije spasa bilo, pošto je već umro.

Ljubomora je motiv ubistva, pošto je Rasim godinu prije osvojio Sabinu Lazerević, Kitićevu ženu, od toga je počelo sve. Kako saznajemo, do krvoprolića je došlo na hodniku kad su se susrela dva brata, verbalno su se pokoškali, a Kitić je izvadio pištolj i pogodio pravo u glavu svog brata, a pištolj je uperio i prema Sabini Lazarević, ali na njenu sreću ju je promašio. Pobjegao je poslije ubistva, a nakon kraće potjere, on je u tom mjestu na autobuskoj stanici uhvaćen.

Loading..
Rating: 1.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *