Čekala je svog dečka na aerodromu: Kada se okrenula, imala je šta i vidjeti, cijeli svijet joj se srušio – SuperCarobniSvijet

Čekala je svog dečka na aerodromu: Kada se okrenula, imala je šta i vidjeti, cijeli svijet joj se srušio

U današnje vrijeme nije nimalo lako održavati vezu na daljinu, mnogi su pokušali, ali bezuspješno, opstanu samo one najjače, i to jako rijetko. Tu je potrebno dosta međusobnog razumijevanja, strpljenja, vremena, odricanja. Jako je teško kada duže vremena ne možete zagrliti voljenu osobu, koju ste baš jako poželjeli, kada ne možete provesti vikend zajedno ili posebne praznike, to je najgore pred Novu Godinu.

Ova jako simpatična i nadasve vrla djevojka imala je veliku sreću što je toliko voli njen momak, koji bi joj uskoro trebao postati muž, jer su odnedavno i zaručeni, pa je često dolazio i posjećivao je kako bi se vidjeli, i proveli lijepe trenutke zajedno, a ona ga na aerodromu uvijek dočekivala sa velikim osmijehom.

Gospođica Lindsi Graham je na aerodromu sjedila kao i uvijek mirno, čitala neki ženski tjednik, i jedva čekala da ga ponovo vidi, te da se jako zagrle. Skoro mjesec dana se nisu vidjeli, i ona ga je baš poželjela.

Onda je kao iz vedra neba prišao apsolutni stranac prišao,  i pitao na lijep način može li možda sjesti pored nje. Činio se kao da je jako dobra osoba, pa mu je ona mjesto odmah ustupila, bez ikakvog straha i razmišljanja.

Čovjek je kroz samo nekolikominuta počeo pjevušiti jako lijepu pjesmu, koja joj se učinila jako poznatom. Ono što je zatim uslijedilo, zasigurno će vas rastopi ali i oduševiti.

Ona je odmah primjetila kamere, okrenula se oko sebe, nigdje ga uopšte nije primjetila. Na njeno veliko iznenađenje, on se pojavio na samom kraju ove prelijepe pjesme.

Loading..
Rating: 2.3. From 3 votes.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *