Muž popularne zvijezde Balkana šmrče koku, ne mari ni za čim iako je beba na putu, a pjevačica van sebe – SuperCarobniSvijet

Muž popularne zvijezde Balkana šmrče koku, ne mari ni za čim iako je beba na putu, a pjevačica van sebe

SA DOMAĆOM ESTRADOM IDEMO U NASTAVKU OVOG ČLANKA, KAO I PJEVAČICOM KOJA JE NESTALA SA DOMAĆE SCENE JEDNOSTAVNO. PONEKAD OSVANE NEKA VIJEST U SRBIJANSKIM MEDIJIMA ILI INTERNET PORTALIMA, A SAD JE OSVANULA VIJEST KAKO JE SUPRUG TANJE SAVIĆ, DUŠAN JOVANAČEVIĆ NEKOLIKO PUNIH SEDMICA NA PRIVATNOJ KLINICI GDJE MASA DOKTORA POKUŠAVA DA GA ODVIKNE OD VELIKOG BROJA NARKOTIKA.

Vijest se na kraju ispostavila kao lažna, nije u potpunosti tačna.

Tanja je ovu informaciju demantovala, u glasu se osjetila određena količina straha, ali i silne emocije. Nemamo nikakav komentar i nećemo se povodom toga oglašavati, mislimo kako su to besmislice. Na način na koji treba da se riješi ćemo to riješiti, mislimo da neće nikakvih problema biti, kazali su iz njenog PR tima, negirali su cijelu priču, naravno da to nije istina, ukoliko film premotamo unazad, mi ćemo se sjetiti njegovih ispada, odnosno terorisanja Tanje Savić, kad je pokazivao da nije u tim trenucima baš čist.

Tanja Savić sa suprugom Dušanom ima dva sina koja su zdrava i živa, koja bi željela dobiti i kćerkicu, na tome rade izgleda, već očigledno gotova stvar. Više puta je bez problema pred kamerama govorila o svom braku, odnosno da je kroz period patnje prolazila, da joj nije bilo dobro nikako.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *