Izvjesni Mirso Švicarac robuje nad Darkom Lazićem – pomogao mu sa 300 hiljada eura, a za uzvrat će mu Darko biti rob do kraja života – kao Šaban će završiti ne bude li slušao – SuperCarobniSvijet

Izvjesni Mirso Švicarac robuje nad Darkom Lazićem – pomogao mu sa 300 hiljada eura, a za uzvrat će mu Darko biti rob do kraja života – kao Šaban će završiti ne bude li slušao

Populrnom Srbijanskom pjevaču Darku Laziću trenutno škripi pod nogama zbog neraščišćenih odnosa sa ljudima koji su usko povezani sa estradnom mafijom, a sa kojom je usko povezan, i napravio je jako veliku grešku sa tim, a koji mu sada navodno otvoreno prijete zbog dugova i govore da će završiti kao nedavno preminuli pjevač Šaban Šaulić. Iako je nedavno dobio sina, nema on baš puno razloga za slavlje, jer sada je prinuđen snimati pjesme i održaavati koncerte mimo svoje volje.

Ono što je najzanimljivije u cijeloj priči je to da je poznati pjevač u nekoliko navrata i prije samog udesa uzimao novac i to na veliko na zajam i računao na to da će raditi i tako vraćati svoj dug, što je i bilo logično rješenje, što na kraju nije uradio, pa sada glavu stavlja u torbu i rizikuje na kraju krajeva i svoj život, i vrijeme mu opasno curi da riješi sve te stvari, a satjeran je u ćorsokak.

Pjevač po provjerenim izvorima duguje jednom estradnom menadžeru 300.000 eura, a te pare je potrošio i za liječenje i za kupovinu skupih automobila i motora, znači čist luksuz, sem zdravstvenih problema, na što je i trebao potrošiti taj novac. Po Beogradsjim uolarima se šuška da je sklopio ugovor sa poznatim kriminalcem Mirsadom Hadžićem, poznatiji kao Mirso Švicarac, koji mu se i potpisao na novi spot Majko.

“Darko Lazić je uzimao nemilice silni novac i jako puno trošio, nije uopšte gledao na cijenu, rasipao se i bahatio. Računao je na to da će dug odraditi gostovanjima i pjevanjem i tako ga otplatiti, međutim, tu se malo zeznuo. Nedavno je bio primoran pjevati u Cirihu a tiu noc mu je kcerci bio rođendan. Uzimao je novac za skupa kola, ljetovanja i troškove koji nisu mali jer je svima poznato da je novac trošio na kocku i drogu.

Mirsini ljudi iz podzemlja pozvali su Darka i rekli mu šta da radi. Prvo je bilo da snimi pjesmu i počne da pjeva što je prije moguće, a drugo, ako ponovo zagazi u poroke, neće im trebati, a da mu dugove sigurno neće oprostiti.” Darko Lazić se našao u neobranom grožđu.

Loading..
Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *