Željko Mitrović je najveće zlo – vlasnik Pink produkcije je držao ovu rijaliti učesnicu pod prisilom u Zadruzi – SuperCarobniSvijet

Željko Mitrović je najveće zlo – vlasnik Pink produkcije je držao ovu rijaliti učesnicu pod prisilom u Zadruzi

Prije nešto više od mjesec dana pojavila se informacija da aktuelna učesnica rijaliti programa Zadruga u istome boravila protiv svoje volje. Naime, riječ je o Zerini Hećo kojoj produkcija nije dala da izađe vani i da je u rijalitiju drže iako ona nije željela da bude u istome.

Naime, Zerina je prema riječima njene porodice izuzetno bolesna. U prilogu možete vidjeti prepisku članova njene porodice.
Međutim, nikome nije najjasnije po kojoj osnovi je Zerina zatočena u rijalitiju.

Inače, poznato je da je Zerina izuzetno problematična te da smo imali priliku da gledamo konsatantne svađe između nje i Baneta Čolaka koji je bio njen partner prije ulaska u rijaliti. Svakodnevno imamo priliku da vidimo najgore moguće ispada koji se događaju a sama Zerina je učesnica mnogbrojnih ispada.

Iako se ne zna mnogo o popularnoj zvijezdi Zerini Sarah, odnosno udatoj Hećo, poznata je po sudjelovanju u “Parovima”, koje je nekada morala napustiti jer je njezin bivši suprug, Rusmir Hećo, podnio kaznenu prijavu i zatražio od Centar za socijalni rad koji je njihovoj četverogodišnjoj kćeri dodijeljeno da se brine o njemu, jer je Zerina potpuno neprikladna da bude njezina majka.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *