Nikola Đuričko je u sretnom braku, svoju lijepu suprugu dalje od očiju javnosti drži – a kad vidite njene fotke, biće vam jasno što je skriva – SuperCarobniSvijet

Nikola Đuričko je u sretnom braku, svoju lijepu suprugu dalje od očiju javnosti drži – a kad vidite njene fotke, biće vam jasno što je skriva

Nikola Đuričko zasigurno spada u red najboljih i najpopularnijih glumaca Srbije srednje generacije, a njegova popularnost je ogromna širom regije pa čak i dalje od toga. Svakako je malo onih koji nisu čuli za ovoga fantastičnog glumca, kao i da nije pogledao barem jedan film ili seriju u kojima je ovaj glumac briljirao.

Nikola je jedan od onih glumaca koji će o poslu, o glumi, o filmovima da priča sa novinarima na dugo i na široko, ali kada je privatan život u pitanju, e tu je sve malo teže.

Nikola je poznata osoba koja zaista rijetko kada priča o svome privatnom i porodičnom životu, ali ono što se zna je da je glumac u sretnome braku sa svojom suprugom Ljiljanom sa kojom ima dvoje djece i to kćerku Nađu i sina Đorđa.

Nikola na sve načine pokušava da sačuva svoju privatnost kao i svoju porodicu da skloni od očiju javnosti, pa su zato veoma rijetke situacije kada njegovu suprugu možemo da vidimo sa njim. Inače, Ljiljana je filmska producentkinja koju je Nikola upoznao na snimanju filma ”Pljačka trećeg rajha”. Tu je nekako i buknula ljubav , a njih dvoje su u braku od 2002. godine.

Nikola je nedavno u razgovorima sa novinarima priznao kako u kući glavnu riječ ipak vodi njegova supruga, i da ona bukvalno vodi računa o svemu, a da je on tu za poslove poput da se nekoga odveze ili doveze i da se izvede pas u šetnju, te da izvršava sve ostale komande od strane njegove supruge Ljiljane.

Nikola je to opisao na način da je u njegovoj porodici on predsjednik, dok je Ljiljana predsjednik vlade, te da se on vodi kao glava porodice, ali da svu zakonodavnu, tehničku i izvršnu vlast ima Ljiljana.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *