Grudi na izvol'te, samo što nisu ispale, a tek dole da pogledate – Miu Borisavljević napali zbog stajlinga na kćerkinom prvom rođendanu – SuperCarobniSvijet

Grudi na izvol'te, samo što nisu ispale, a tek dole da pogledate – Miu Borisavljević napali zbog stajlinga na kćerkinom prvom rođendanu

Poznata Srbijanska pjevačica Mia Borisavljević je tačno prije godinu dana se porodila u pet sati ujutro i na svijet donijela svoju malenu kćerkicu Emu koja je rodjena sasvim zdrava.

Ona je odmah nakon poroda objavila fotografiju sa njom svojim prijateljima kao i njenim obožavateljima koji je prate putem društvenih mreža, te je istu tu fotografiju objavila I danas nakon punu godinu dana na prvi rođendan svoje kćerke Eme.

Naime Mia I njen suprug Bojan Grujić su proslavili prvi rođendan svoje kćerke Eme sa svojim naj milijim prijateljima I članovima porodice. Mia I Bojan su bili jako opterećeni proslavom rođendana, te su vrlo pažljivo brinuli da ne promakne niti jedan mogući detalj, kako bi moglo sve da bude na svom mjestu, te kako bi se rođendan pamtio dugo godina.

No mnogima se za oko zalijepio Mijina odjevna kombinacija , a ona je obukla kratku bijelu haljinu sa dekolteom te su pojedinci komentarisali kako je trebala da obuče nešto drugo jer je to ipak prvi rođendan kćerke.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *