Djevojka mi je rekla da stavim čašu sa vodom na skrovito mjesto u koju sam stavio so: A ono što se desilo sa čašom u jednom danu bez daha vam ostavlja – SuperCarobniSvijet

Djevojka mi je rekla da stavim čašu sa vodom na skrovito mjesto u koju sam stavio so: A ono što se desilo sa čašom u jednom danu bez daha vam ostavlja

Neki vjeruju, neki možda i ne, ali sigurno je da negativna energija utiče na naše živote, a najčešće na loš način, i na način da nas unazađuje u životu, kao i drugim stvarima koje radimo.

Od energije koja nas okružuje dosta zavise naši osjećaji, zatim sve naše emocije, misli, a naš dom je sredina u kojoj se itekako može akumulirati negativna energija, a to svakako može i da utiče na odnose unutar porodice, jer bilo ko ko uđe u naš dom, komšija ili prijatelj, može da nosi negativnu energiju sa sobom, koja jednim dijelom i ostaje kod nas i lagano se akumulira.

Kada ovakva negativna energija uđe u naš dom treba učiniti nešto po tom pitanju, da je se riješimo, jer ta energija donosi sa sobom svađe, sukobe, a postoji jednostavan način kako da to napravimo i kako da vratimo relativan mir u kuću.

Možete to da uradite već danas a ono što će vam biti potrebno za to su sljedeće stvari: Prvo bijelo sirće i to jedna bočica, zatim morska so, jedna velika kašika, jedna staklena vaza, te obična voda.

Ono što treba da napravite je da sipate malo vode i sirćeta u čašu, i da zatim u tu tekućinu dodate malo morske soli, te da čašu stavite na najfrekventnije mjesto u stanu ili kući, ali da bude skrivena od pogleda drugih.. Ta čaša treba da ostane na tome mjestu 24 časa, a tada pogledajte šta se desilo.

Ako so pluta na vodi, temeljito operite čašu i ponovite cijeli proces, a ako sol ostane na dnu, to je znak da je loša energija nestala iz vašega doma.

Nakon toga ovaj proces napravite u svakoj prostoriji u vašem domu i na ovaj jednostavan način, vaš dom ćete napraviti malo mirnijim.

Vjerujemo da su mnogi skeptični oko ove metode, ali svi koji su napravili ovako nešto uvjeravaju da je metoda zaista učinkovita, a i šta košta da se proba.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *