Najpoznatiji par iza rešetaka? Nismo očekivali ovo od Severine i Igora, karijera joj je završena, kad čujete zbog čega, zaprepastit ćete se – SuperCarobniSvijet

Najpoznatiji par iza rešetaka? Nismo očekivali ovo od Severine i Igora, karijera joj je završena, kad čujete zbog čega, zaprepastit ćete se

Hrvatsko tužilaštvo je pokrenulo postupak protiv poznate pjevačice.

Naime radi se o Severini Kojić i njenom mužu Igoru Kojiću. Oni su optuženi zbog bizarne stvari. Kamere su sve snimile, a njenoj karijeri je izgleda došao kraj.

Jedan blizak izvor za Srpski telegraf kaže da će postupak biti pokrenut protiv Severine i Igora pred hrvatskim pravosudnim organima jer se jeziva radnja desila na teritoriji države Hrvatske.

digla se velika drama jer je Severina ipak poznata. Radi se o tome da je Severinin muž Igor, ostavio ispred vrata svijeću dugu 30 centimetara ispred ulaza njenog bivšeg muža.

Njihove komšije i narod nisu potpuno informisani o takvim stvarima pa su se svi uplašili, jer ko će znati zašto je Kojić to uradio. Ali nešto je najjezivije od toga. Upaljena svijeća prestavlja kraj života. To je simbol za koji tužilaštvo zna ali na neki način ne mogu to iskoristiti. Sve u svemu, jezivo, zar ne?

Loading..
Rating: 4.0. From 1 vote.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *