Fotka djevojka iz zagrebačkog tramvaja cijeli Balkan obišao – majica gore, a dole, hmm? Muškarcima nije dobro – SuperCarobniSvijet

Fotka djevojka iz zagrebačkog tramvaja cijeli Balkan obišao – majica gore, a dole, hmm? Muškarcima nije dobro

Došlo je proljeće u naše krajeve napokon. Imali smo jako dugi niz kišnog, oblačnog i hladnog vremena, ali sada je zadnjih par dana došla prava tropska klima na područje cijelog Balkana. Samim time i žene su došle na svoje, pa su iskoristile jako visoke dnevne temperature da napokon obuku nešto kraće i lakše, kao i da pokažu sve svoje atribute koje muškarci itekako vole. Međutim, neke djevojke u tome i više nego pretjeraju, jednu takvu priču vam donosimo u nastavku.

Na jako popularnoj Fejsbuk stranici na ovim prostorima “Slavorum” objavljena je fotografija koja je za kratko vrijeme postala hit na internetu. Kako je navedeno, nastala je u jednom zagrebačkom tramvaju, a postala je hit zahvaljujući djevojci koja pozira na njoj. Da li je ona to uradila sa namjerom, ne znamo, ali izgled ai više nego eksplicitno.

Naime, kako se na slici može vidjeti, djevojka se nagela kroz prozor, a na sebi ima samo dužu majicu, a dole malo ili skoro ništa. “Improviziraj. Prilagodi se. Savladaj vrućinu u Hrvatskoj”, opis je uz ovo i više nego urnebesnu objavu.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *