Ova novinarka je bila na tzv. KOLINDA DIJETA – ovo su njena iskustva i rezultati, vjerujemo da ćete i vi odlučiti ovu dijetu isprobati kad čujete iskustva – SuperCarobniSvijet

Ova novinarka je bila na tzv. KOLINDA DIJETA – ovo su njena iskustva i rezultati, vjerujemo da ćete i vi odlučiti ovu dijetu isprobati kad čujete iskustva

Tajna dobre Kolindine linije  je u redovna tri obroka, koja ona upražnjava gotovo svaki svoj radni i neradni dan. Ujutro može sve osim hljeba, a hrana bi trebala biti kalorična. Ručak je lagana salata, a večera pileći file i povrće, i to organsko. Večera najkasnije u 18 časova, i slatko je zabranjeno u bilo kojem obliku. Za obroke što više koristiti maslinovo ulje.

Doručak

Mogu čvarci, slanina, jaja,  može i zobena kaša, sve, i neka je kalorično i stvarno dosta jako, ali hljeb ne smije da se konzumira.

Ručak

Za ručak, ako za doručak jedete kalorično, dobro je pojesti neku laganu salatu i pomalo da se opustite, od različitog povrća, sa malo maslinovog ulja i sa malo soli, a ponekad možete u salatu dodati i zrnati sir koji je itekako preporučljiv. Idealna kombinacija, posebno za ljeto. U slučaju da imate manje jak doručak, onda ručak može biti i jači od salate, ali i dalje bez hljeba.

Večera

Za nju su najbolji neki pileći fileti i povrće, kao npr. kelj ili brokule, ili neko drugo organsko povrće, naravno, i večera bez hljeba, dakako. Povrće može da se kuha, a ponekad se može i propeći na tihoj vatri, ali na maslinovom ulju. Za one koji su navikli na pet obroka dnevno preporučuje se bogatiji doručak, a malo veća pažnja kod druga dva obroka.

No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *