Sanja i Božana uzele 10.000 eura za 7 dana na Sejšelima: Odmotava se klupko prostitucije, pogledajte SMS sa kime im je Mihajlo ugovorio odmor, nikada ne biste pogodili o kome se radi – SuperCarobniSvijet

Sanja i Božana uzele 10.000 eura za 7 dana na Sejšelima: Odmotava se klupko prostitucije, pogledajte SMS sa kime im je Mihajlo ugovorio odmor, nikada ne biste pogodili o kome se radi

AFERA OKO ELITNE PROSTITUCIJE I DALJE TRESE CIJELU SRBIJU, A POGOTOVO BEOGRAD. IZ SATA U SAT IZLAZE NOVA IMENA DJEVOJAKA KOJA SU SE NAŠLA U NOTESU POZNATOG BEOGRADSKOG MAKROA MIHAJLA MAKSIMOVIĆA. POSLJEDNJA KOJA JE BILA NA LISTI, JESTE POZNATA UČESNICA RIJALITIJA MIMI ORO, KOJA JE UZIMALA 500 EURA PO SATU PRUŽANJA SVOJIH SEK*UALNIH USLUGA.

Mihajlo Maksimović ugovarao je pravo dobra luksuzna putovanja učesnici “Zadruge” i Plejbojevoj zečici i Sanji Stanković i birao im klijente koji nisu žalili novac da plate za njihove usluge, odličan izgled, dosta plastike, to je sve ono što se danas traži kod bogatih i starijih klijenata.

Sanja Stanković, učesnica rijalitija “Zadruga”, i Plejbojeva zečica Božana Vujinović zaradile su približno 10.000 eura za 7 dana na Sejšelima sa klijentima koje im je osigurao Šapčanin Mihajlo Maksimović, najveći estradni makro u regionu, da dobro ste proćitali o kakvoj se cifri radi.

Klupko elitne prostitucije, koju Mihajlo, kako se sumnja, organizuje već duže od punih pet godina, počelo je da se prpoznava pošto ga je policija uhapsila krajem februara 2019 godine. MIhajlo i njegov brat Dušan Milenković su u Beogradskom zatvoru i sumnjiče se za trgovinu ljudima, jer su neke od devojaka sa kojima su ssarađivali posvjedočile da su ih prisiljavali da pružaju svoje intimne usluge.

Loading..
No votes yet.
Please wait...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *